Cursusmateriaal Training "Lastige kinderen bestaan niet!"

Beste deelnemer,

We heten je van harte welkom bij de training “lastige kinderen bestaan niet!”. Een training waarin de rol van pedagogisch professional ten opzichte van het kind centraal staat. Hoe kun jij het kind helpen? Immers het gedrag is slechts een signaal. Achter het signaal zit een behoefte. Als je erachter kunt komen welke behoefte dat betreft dan kun jij het kind wellicht verder op pad helpen.

Wat hebben we toch een prachtig vak! Vind je niet?

Op vrijdag 29 oktober verwachten we je in de Fabriek te Leeuwarden. Wat kun je verwachten?
Hieronder vind je een overzicht van de onderdelen en voorbereiding op de training

De training:

De training bestaat uit 1 lesdag  van 09:00 uur tot 16:30 uur.

Locatie:               De fabriek James Wattstraat 4, 8912 AR Leeuwarden (gratis parkeren)

Let op!: Vanwege COVID gelden er aangepaste regels binnen de trainingslocatie. We kunnen helaas geen gebruik maken van het restaurant. De lunch wordt vanwege die reden in de trainingszaal aangeboden. Het is voor het betreden van het lokaal niet nodig om een QR code te tonen. Elders in het gebouw is dat wel het geval.

Online leren
Voor deze training geldt dat er een handreiking en een aantal materialen voor je klaar worden gezet in een online omgeving. Je kunt tot een maand na de trainingsdag gebruik maken van deze documenten. Het is niet nodig om deze documenten van te voren te lezen of om deze geprint mee te nemen. De benodigde materialen voor de trainingsdag worden door ons verzorgd.

Mocht je het webinar “kinderen en emoties” nog niet hebben gevolgd, dan raden we je aan deze te bekijken voorafgaand aan de trainingsdag. Deze vind je ook in de online omgeving.

Voorbereiding
Hoe haal je het meeste uit de training? Kijk van te voren gerust even rond op de online omgeving. Je hoeft verder niets te doen. Behalve dan natuurlijk om te genieten van jouw trainingsdag. We gaan er met elkaar een leuke, interessante en vooral interactieve dag van maken!

Ontwikkelteam en trainers
Het ontwikkelteam van de opleiding bestaat uit: Hermina Terpstra, Kindercoach en eigenaar van Kindgeluk en Jenneke Koopman-Homma, programmamanager, trainer en senior adviseur bij Spiekr.

Heb je vragen voordat je van start gaat? Laat het ons weten via e-mail: info@spiekr.nl/ j.koopman@spiekr.nl  Of via de telefoon : 06-82393155 (Jenneke)

We wensen je veel succes met de training “lastige kinderen bestaan niet!”

Vriendelijke groet,

Jenneke Koopman-Homma

Senior adviseur en programmamanager Spiekr

Naar het cursusmateriaal