Advies & begeleiding

Wat is jouw visie?
Jouw visie op kindontwikkeling bepaalt hoe je je werk doet en wat je wilt bereiken. Door nieuwe samenwerkingsvormen, wetten of pedagogische inzichten kan het nodig zijn je werk op een nieuwe manier vorm te geven. De vorming van een IKC bijvoorbeeld kan hét moment zijn om de expertise van pedagogisch medewerkers en leerkrachten in te zetten voor optimale ontwikkelingskansen van het kind. Maar hoe geef je de doorgaande leerlijn vorm? Hoe kun je samen aan de slag om zorgkinderen optimaal te begeleiden? Hoe vergroot je ouderbetrokkenheid? Onze experts helpen je graag op weg bij het ontwikkelen van jouw pedagogische visie. Met opleidingsadvies, door je te begeleiden in een proces of door coaching bij jou op locatie.

bekijk het aanbod

Detachering

Extra handjes
Soms kom je letterlijk en figuurlijk handen tekort. Dan is het fijn als je versterking kunt inroepen. Heeft jouw organisatie behoefte aan tijdelijke ondersteuning? Onze experts springen graag bij.

Of het nu gaat om een pedagogisch medewerker, een coach of extra handen in de klas, Spiekr zorgt ervoor dat jouw capaciteitsprobleem wordt opgelost.

bekijk het aanbod

Training & opleiding

Verruim je blik
Wil je nieuwe vaardigheden aanleren, ideeën opdoen of je kennis vergroten? Meld je dan aan voor een training, workshop of inspiratiebijeenkomst bij Spiekr. We hebben een gevarieerd aanbod, afgestemd op kinderopvang, IKC’s, onderwijs en gemeenten. Spiekr is opgenomen in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Dat betekent dat Spiekr een erkende instelling is die volgens de Europese BTW-richtlijn niet BTW-plichtig is.

bekijk het aanbod

 

Support – bedrijfsvoering

Support van facilitaire diensten
In een goed georganiseerde omgeving komt iedereen beter tot z’n recht. De directie, de medewerkers én de kinderen. Zou jij graag ontzorgd willen worden of heb je ondersteuning of advies nodig? Wij helpen je graag met organisatie- en opleidingsadvies of concrete ondersteuning van je bedrijfsvoering.

Onze medewerkers hebben veel ervaring; in de kinderopvang maar ook in andere branches. Zij kunnen jou als ondernemer ondersteunen en inspireren op het gebied van HRM, salarisadministratie, kwaliteit, planning en bedrijfsvoering. Heb je een ander vraagstuk? Neem contact op met Spiekr. We kijken samen welke oplossing past bij jouw situatie.

bekijk het aanbod