Spiekr inspireert, ondersteunt en begeleidt

Spiekr is opgericht door kinderopvangorganisaties Sinne en Kinderwoud. Daardoor kunnen we putten uit 100 jaar ervaring en hebben we een schat aan kennis om met jou te delen.

Als professional in de kinderopvang, of het basisonderwijs ben jij verantwoordelijk voor het aanbod dat kinderen stimuleert nieuwe dingen te leren en zich ontwikkelen. Spiekr is er om jou te ondersteunen en te voeden met kennis, expertise, advies en inspiratie. Zodat jij het kind nog beter kunt begeleiden op weg naar een mooie toekomst.

Een kind leert door te spelen, te ervaren en de kunst bij een ander af te kijken. Het mooie is dat dat voor jou als professional óók geldt. Daarom is spieken bij de experts van Spiekr een uitstekende manier om wijzer te worden en je blik op kindontwikkeling te verruimen.
Spiekr wil dat leren leuk is! Dat zie je terug in ons zeer diverse en op maat gemaakte aanbod trainingen, opleidingen en inspiratiebijeenkomsten, waar zeker ook iets bij zit voor jou of jouw organisatie.

Daarnaast geven we adviezen, detacheren we vakmensen en bieden we ondersteuning op het gebied van organisatie en bedrijfsvoering. Daardoor kan jouw organisatie zich richten op waar het écht om draait: de ontwikkeling van het kind. Lees meer over Spiekr.

Wij werken voor

Spiekr heeft interessante opdrachten mogen verzorgen voor uiteenlopende, mooie klanten. Altijd middels maatwerk, met elke keer weer een andere vraag en een passende oplossing.

Spiekr levert branche erkende scholingen die voldoen aan alle wettelijke eisen uit de CAO

Spiekr staat voor kwalitatief hoogwaardige trainingen en een transparante communicatie met opdrachtgevers en is daarom als opleidingsinstituut geregistreerd bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Naast een kwaliteitskenmerk voor de trainingen, cursussen en studiedagen, heeft dit als voordeel dat de (meeste) trainingen vrijgesteld zijn van BTW.