Interim teamleider of manager kinderopvang

Soms word je  geconfronteerd met situaties die je niet met uitsluitend eigen medewerkers kunt oplossen. Bijvoorbeeld doordat een leidinggevende afwezig is, of omdat een verandering in de organisatie nodig is, waarvoor expertise nodig is die je niet zelf in huis hebt. 

De oplossing van Spiekr: het inhuren van een in kinderopvang gespecialiseerde interim-manager. Je haalt hiermee precies de kennis en ervaring in huis die je nodig hebt. En dat uitsluitend voor de periode dat het nodig is.

Continuïteit met een Interim-Manager

Onze Interim-managers zijn uitstekend in staat om met zeer korte inwerktermijnen de taken van de reguliere manager volledig over te nemen. Op basis van hun ruime ervaring in de kinderopvang zorgen zij voor continuïteit in de bedrijfsvoering op een wijze die aansluit bij het beleid en de cultuur van de organisatie.

Verandermanager

Maar interim-managers zijn ook een oplossing bij meer specifieke vraagstukken. ook bij het meedenken over of het doorvoeren van de nodige veranderingen kunt u een beroep doen op Spiekr. Denk hierbij aan onderwerpen als, kwaliteitsverhoging, teamontwikkeling, IKC-trajecten, verhuizing etc.

Wij bieden dan ook de interim manager als verandermanager. Samen maken we een plan en zorgen wij voor de expertise die bijdraagt aan de gewenste verandering.

Interim-Manager & Spiekr

Het inzetten van een interim-manager bij een kinderopvangorganisatie heeft flink wat voordelen. Maar hoe vind je de juiste interim-manager? Dat valt nog niet mee. Als kinderopvangorganisatie is het lastig en tijdrovend om een goed zicht te krijgen op het aanbod. Daarom helpt Spiekr graag om de juiste interim manager voor de klus te bieden.

Wij zorgen ervoor dat de mens echt past bij de organisatie en de opdracht.

Meer weten? Neem eens contact op met Spiekr!

Neem contact op