De mensen van Spiekr

Graag stellen we je de mensen van Spiekr voor.

Meinard Dijkstra

Directeur – bestuurder

Als directeur is Meinard eindverantwoordelijk voor Spiekr. Hij richt zich met name op de bedrijfsvoering, relatiebeheer en de ontwikkeling van strategische samenwerkingsrelaties.


Jenneke Koopman – Homma

Senior adviseur & programmamanager

Jenneke wordt ingezet als adviseur bij (IKC-) trajecten, bij projecten zoals het ontwikkelen van een doorgaande leerlijn, als pedagogisch coach en/of beleidsmedewerker en is naast haar inzet als trainer ook nauw betrokken bij de ontwikkeling van het trainings- en opleidingsaanbod van Spiekr.


Marijke Nota – van Dijk

Trainer en adviseur

Kijken naar de behoefte van het kind en dit centraal zetten is een belangrijk thema. Hoe kun jij als (toekomstige) professional hierin een bijdrage leveren? Jij bent het gereedschap, wat maakt dat bewust bekwaam handelen het sleutelwoord is. Naast huidige werkzaamheden als pedagogisch coach heeft Marijke een passie voor trainingen ontwikkelen en geven met als extra ingrediënten enthousiasme en een dosis gezonde humor. Met een achtergrond als toegepaste psycholoog, docent omgangskunde en practitioner Hostmanship is Marijke breed inzetbaar.


Maaike Ebbekink

Senior adviseur/ IKC specialist

Ik geloof in samenwerken. Als je samenwerkt kom je verder dan alleen. De weg is niet altijd makkelijker, maar je komt wel verder. Mijn drijfveer is het vergroten van geluk bij kinderen, medewerkers en de organisatie. Dat vraagt wat. Vanuit mijn liefde voor kinderen en met mijn kennis & ervaring uit het onderwijs en de kinderopvang, probeer ik professionals en organisaties aan elkaar te verbinden om dit geluk te vergroten. Dat doe ik door ze met elkaar kennis te laten maken, door mijn ervaring en door zelf ook veel samen te werken met collega’s, partners en organisaties. Verbinding, gelijkwaardigheid, betrokkenheid en humor zijn voor mij belangrijke waarden.


 

Alie Bleeker

Trainer VVE Uk & Puk

Als gecertificeerd trainer is Alie betrokken bij de VVE gecertificeerde opleiding Uk en Puk.


Joanna Brands

Trainer

Joanna ondersteunt de Pedagogisch professionals graag in hun ontwikkeling, zodat ze zich nog bewuster raken van hun handelen … want zij maken het verschil! Ze motiveert en inspireert graag en wordt op haar beurt ook graag geïnspireerd door de Pedagogisch professionals. Naast haar huidige werkzaamheden als pedagogisch coach/beleidsmedewerker is Joanna bij ons bezig met haar passie: trainingen geven en ontwerpen. Haar kracht is laagdrempeligheid in de omgang in combinatie met grote pedagogische kennis en continue zoektocht naar de zone van de naaste ontwikkeling van zowel de persoon die naast haar staat, alsook die van haarzelf. Daarmee zet ze zich in voor optimale ontwikkelkansen voor ieder kind.


 

Corina Hoekstra

Trainer/ adviseur  stimuleringsaanbod bewegen

Corina is een professional op het gebied van motorische ontwikkeling en reflexintegratie, en breed georiënteerd in het onderwijs (o.a. HBO Sport- Gezondheid en Management, Pedagogisch Academisch Basisonderwijs). Naast haar inzet voor Spiekr is ze ook druk met haar eigen onderneming, OER-onderwijs. Alles staat in het teken van de ontwikkeling van motorische vaardigheden en fysieke ontwikkeling van jonge kinderen.


Miek Hehenkamp

Procesbegeleider, trainer en (team)coach

Miek levert graag een bijdrage aan de ontwikkeling van mensen, teams en organisaties vanuit verbondenheid, veiligheid en vertrouwen. In de rol van procesbegeleider, trainer en (team)coach is zij inzetbaar bij samenwerkingsprocessen tussen mensen en organisaties en verander- en ontwikkeltrajecten o.a Integrale Kindcentra. Namens Spiekr geeft diverse trainingen en workshops of wordt ze ingezet als procesbegeleider/adviseur. Naast haar inzet voor Spiekr is ze vooral druk als ZZP-er (www.miekhehenkamp.nl).


Daan Katoele

Begeleidingskundige – intervisie, supervisie en (team)coaching

Daan is begeleidingskundige en richt zich op het geven van (team)coaching-, supervisie- en intervisietrajecten. Je ziet wat je krijgt, dat is de authenticiteit die Daan omschrijft. Mensen waarderen Daan om zijn rust, humor en toegankelijkheid. Gelijkwaardigheid en eerlijkheid zijn kernwaarden die terug te vinden zijn in zijn werk.


Maaike Lanting

Maaike is logopedist / dyslexiespecialist en praktijkhoudster van Spraakmakend Sneek.

Met al meer dan 15 jaar ervaring in het vak staan ontwikkeling, maatwerk en kwaliteit hoog in het vaandel. Met veel enthousiasme verzorgd zij voor Spiekr werkzaamheden in het kader van kennisontwikkeling op het gebied van de spraak-taalontwikkeling en zaken die hieraan gerelateerd zijn.


 

Marry Bouma

Administratie en planning

Het organiseren en ontzorgen zit in haar bloed. Echt iets kunnen betekenen voor anderen is waar ze heel blij van word en haar motivatie uit haalt.
Als administratieve duizendpoot gaat ze kansen en nieuwe uitdagingen niet uit de weg, om ervoor te zorgen dat voor de trainers, deelnemers en opdrachtgevers alles vlekkeloos verloopt.