De mensen van Spiekr

Graag stellen we je de mensen van Spiekr voor.

Meinard Dijkstra

Directeur – bestuurder

Als directeur is Meinard eindverantwoordelijk voor Spiekr. Hij richt zich met name op de bedrijfsvoering, relatiebeheer en de ontwikkeling van strategische samenwerkingsrelaties.


Jenneke Koopman – Homma

Senior adviseur & programmamanager

Jenneke wordt ingezet als adviseur bij (IKC-) trajecten, bij projecten zoals het ontwikkelen van een doorgaande leerlijn, als pedagogisch coach en/of beleidsmedewerker en is naast haar inzet als trainer ook nauw betrokken bij de ontwikkeling van het trainings- en opleidingsaanbod van Spiekr.


Marijke Nota – van Dijk

Trainer en adviseur

Kijken naar de behoefte van het kind en dit centraal zetten is een belangrijk thema. Hoe kun jij als (toekomstige) professional hierin een bijdrage leveren? Jij bent het gereedschap, wat maakt dat bewust bekwaam handelen het sleutelwoord is. Naast huidige werkzaamheden als pedagogisch coach heeft Marijke een passie voor trainingen ontwikkelen en geven met als extra ingrediënten enthousiasme en een dosis gezonde humor. Met een achtergrond als toegepaste psycholoog, docent omgangskunde en practitioner Hostmanship is Marijke breed inzetbaar.


Sanne Alkema

Docent peuter & kleuter Yoga en Schoolverlichting 

Sanne wordt ingezet voor Yoga en/of schoolverlichtingstrajecten.


Alie Bleeker

Trainer VVE Uk & Puk

Als gecertificeerd trainer is Alie betrokken bij de VVE gecertificeerde opleiding Uk en Puk.


Corina Hoekstra

Trainer/ adviseur  stimuleringsaanbod bewegen

Corina is een professional op het gebied van motorische ontwikkeling en reflexintegratie, en breed georiënteerd in het onderwijs (o.a. HBO Sport- Gezondheid en Management, Pedagogisch Academisch Basisonderwijs). Naast haar inzet voor Spiekr is ze ook druk met haar eigen onderneming, OER-onderwijs. Alles staat in het teken van de ontwikkeling van motorische vaardigheden en fysieke ontwikkeling van jonge kinderen.


Miek Hehenkamp

Procesbegeleider, trainer en (team)coach

Miek levert graag een bijdrage aan de ontwikkeling van mensen, teams en organisaties vanuit verbondenheid, veiligheid en vertrouwen. In de rol van procesbegeleider, trainer en (team)coach is zij inzetbaar bij samenwerkingsprocessen tussen mensen en organisaties en verander- en ontwikkeltrajecten o.a Integrale Kindcentra. Namens Spiekr geeft diverse trainingen en workshops of wordt ze ingezet als procesbegeleider/adviseur. Naast haar inzet voor Spiekr is ze vooral druk als ZZP-er (www.miekhehenkamp.nl).


Daan Katoele

Begeleidingskundige – intervisie, supervisie en (team)coaching

Daan is begeleidingskundige en richt zich op het geven van (team)coaching-, supervisie- en intervisietrajecten. Je ziet wat je krijgt, dat is de authenticiteit die Daan omschrijft. Mensen waarderen Daan om zijn rust, humor en toegankelijkheid. Gelijkwaardigheid en eerlijkheid zijn kernwaarden die terug te vinden zijn in zijn werk.


Maaike Lanting

Maaike is logopedist / dyslexiespecialist en praktijkhoudster van Spraakmakend Sneek.

Met al meer dan 15 jaar ervaring in het vak staan ontwikkeling, maatwerk en kwaliteit hoog in het vaandel. Met veel enthousiasme verzorgd zij voor Spiekr werkzaamheden in het kader van kennisontwikkeling op het gebied van de spraak-taalontwikkeling en zaken die hieraan gerelateerd zijn.


 

Rinette Bulthuis

Taal is zoveel meer dan de gesproken woorden!
Rinette verzorgt bij Spiekr de gebarentrainingen en is werkzaam als pedagogisch coach binnen de kinderopvang en eigenaar van Breinspot. Door gebruik te maken van haar ruime ervaring binnen Cluster 2 onderwijs (voor kinderen met een TOS, slechthorend of doof) als leerkracht en ambulant begeleider én haar fascinatie voor het brein neemt zij professionals mee in de wereld van het brein en gebaren. Voor elk kind is het belangrijk om zichzelf en de wereld te leren begrijpen, zich te kunnen uiten en zich veilig te voelen. Daar kunnen wij ze een handje bij helpen!